Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Ankara mitingi öncesi gençlere seslendi! Kolları sıvadılar

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Ankara Tandoğan'daki miting öncesi gençlere seslendi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, seçime 48 saatten az süre kala Ankara Tandoğan'da düzenlenecek miting öncesi gençlere seslendikleri bir video paylaşımı yaptı.

Videoda gençlere seslenen Yavaş ve İmamoğlu'nun kolları sıvadığı görüldü. İşte iki ismin açıklamaları...

EKREM İMAMOĞLU: "KÖTÜ İHTİMALLERE FIRSAT VEREMEMK İÇİN BU İŞİ İLK TURDA BİTİRMELİYİZ"

Bu seçimin anahtarı sizin elinizde. Ülkenin bugününe de yarınına da sizler karar vereceksiniz. Sizin desteğinizle bu işi birinci turda bitirip 15 Mayıs'ta ülkeyi huzura kavuşturabiliriz. Hileden hurdadan medet umulmaması, kötü ihtimallere fırsat vermemek için bu işi 15 Mayıs'ta bitirmeliyiz. Biz geleceği sizlerle hayal edip, sizlerle çalışacağız.

MANSUR YAVAŞ: "GÜZEL GÜNLERİ ERTELEMEYE GEREK YOK, İLK TURDA BİTİRMEMİZ LAZIM"

5 milyon genç, ilk kez oy kullanacak. Değişimi onların enerjisi ve gücüyle sağlayacağız. Gençlere güveniyorum. Onların kaygılarını da şüphelerini de anlıyorum. Hepsini de konuşur ve çözeriz. Biz buradayız. Vatanın her karış toprağını kutsal bilenleriz. Bu ülkenin hiçbir sorunu çözümsüz değil. Bu ülkenin gençleri de sahipsiz değil. Güzel günleri ertelemeye gerek yok. İlk turda bitirmemiz lazım. Haydi gençler. 14 Mayıs'ta sandığa gidelim, bu işi ilk turda birlikte bitirelim.

İmamoğlu, videonun sonunda, Yavaş'a yönelerek, "Aramızda kalsın, kazanıyoruz" dedi.