Ekrem İmamoğlu'ndan geceyi aydınlatan miting: "Bu seçimin kazananı bir siyasi parti olmayacak, bu seçimin kazananı millet olacak"

Ekrem İmamoğlu'ndan geceyi aydınlatan miting: "Bu seçimin kazananı bir siyasi parti olmayacak, bu seçimin kazananı millet olacak"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya'da gece mitingi yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya'dan İstanbul'a dönüşü sırasında Gazipaşa'da gece mitingi düzenledi. İmamoğlu mitingde şunları söyledi:

ekran-goruntusu-2023-04-28-221300.png

"DİLİ BOZUK, HUYU BOZU, YÜZÜ ASIK BİR DÖNEMİN SONU"

"Bu seçim artık hiçbir siyasinin milleti millete kırdırtan, milleti millete hakaret ettirten, kendi dili bozuk, kendi huyu bozuk, yüzü asık bir dönemin sonu, güler yüzlü, ahlaklı, erdemli, insanına iyi davranan, insanları böyle buluşturan, onlarla güzel güzel konuşan bir dönemin başlangıcı olacak ve bunu hep birlikte başaracağız.

ekran-goruntusu-2023-04-28-221305.png

"BU MİLLETİ BARIŞTIRACAĞIZ"

Pırıl pırıl çocukların kalbi bizim 4-5 katı heyecanla atıyor. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, evlatlarımız, kızlarımız, oğullarımız için bu milleti barıştıracağız, yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz çok aydınlık, önümüzde ufak tefek engeller kaldı. Sakın büyütmeyin o engelleri. Bu seçim o engelleri hep birlikte aşacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Birbirimizi severek kazanacağız ve bu seçimin kazananı bir siyasi parti olmayacak, bu seçimin kazananı millet olacak."

ekran-goruntusu-2023-04-28-221309.png