Erdal Beşikçioğlu'ndan Etimesgut halkını heyecanlandıran sözler! Öncelikli projeler ve Behzat Ç. hakkında müjde

Erdal Beşikçioğlu'ndan Etimesgut halkını heyecanlandıran sözler! Öncelikli projeler ve Behzat Ç. hakkında müjde

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut'ta öncelikli projelerinin neler olacağını anlattı. Usta oyuncu Behzat Ç.'nin devam edip etmeyeceğine ilişkin de konuştu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, DW Türkçe'ye verdiği röportajda Etimesgut'ta neler yapacaklarını ve mesleğine ilişkin projeleri özellikle Behzat Ç.'nin devam edip etmeyeceğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-03-180341.jpg

Beşikçioğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

METRO AĞLARINI BİRBİRİNE BAĞLAYAN HAFİF RAYLI SİSTEM PROJESİ

İlçemizin içindeki ulaşımı düzenleyeceğiz. Konutkent metro ve Eryaman metro ağını birbirine bağlayan hafif raylı sistem projesini Büyükşehir Belediyesi ile harekete geçirmek için el ele vereceğiz. Bu projenin var olduğunun bilincinde Mansur Başkan. Çok da sıcak karşıladı. İlk yapacağımız işler bunlar.

ekran-goruntusu-2024-04-03-180548.jpg

ÖĞRENCİ YURDU YAPILACAK

Bir tek öğrenci yurdumuz ilçenin içinde yok. Biz geldiğimiz zaman önce bu öğrenci yurtları ile başlayacağız. akabinde sosyal etkinliklerle hem gençleri hem ikinci baharını yaşayan arkadaşlarımızla şehri hep beraber biraz daha yaşanabilir hale getireceğiz.

ekran-goruntusu-2024-04-03-180946.jpg

BEHZAT Ç. VE VALİNİN SEÇİMDE ETKİSİ

Gençler Behzat Ç. ile yaş almış vatandaşlar ise Vali ile özdeşleştiriyor beni. Tabi ki çok büyük faydası oldu. Çünkü meslek hayatım boyunca toplumsal faydanın ne olduğunu anlatmaya çalıştım. Vali'de bir siyasetçi profilinin nasıl olması gerektiğinden bahsettim. Behzat Ç.'de adalet duygusu ile ilgili olan problemleri ortadan kaldırmak için yapılması gerekenleri anlatmaya çalıştım.

ekran-goruntusu-2024-04-03-181427.jpg

"YURTTAŞ VE İDARECİ ARASINDAKİ BAĞI KALDIRAN PROTOKOL KAPISININ SÖKÜLMESİ GEREKİYOR"

Halk da bu konuda bizim söylediğimiz anlattığımız kavramları görmek istedi. bu ayrımlaştırıcı dilden sıkıldıklarını dile getirdiler. Tabi ki bizim de izleğimiz bu noktada olacak. Belediyenin kapısı hiç kapanmayacak. Yurttaş ve idareci arasındaki bağın kurulması gerekiyor ve bu bağı kaldıran protokol kapısının da sökülmesi gerekiyor açıkçası.

cekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesinden-yeni-tanitim-egqs.webp

"BEHZAT Ç.'Yİ BİRLİKTE ÇEKECEĞİZ"

Daha önce bu işin programlamasını yapmıştık. Ben bu süreç içinde olacaksam mesleğimi bırakmak istemem dedim. Bu çok eleştiriye neden oldu ama bunu eleştiren arkadaşların tiyatro ile hiçbir iletişimi olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü bir sanatçı akşam saat 8'de başladığı oyununu 9 10 da bitirir. Akabinde seyirci ile buluşur oyun hakkında konuşur, dertlerini dinler. Bu arzu ettiğimiz vatandaş buluşmasının çok daha renkli halidir. Tabi ki devam edecek. Başladığım gün senaryoyu biz yazacağız diye söyledim. Etimesgutlu vatandaşlarla birlikte Behzat Ç. olsun başka proje olsun onlarla birlikte çekeceğiz bu işleri.