Erdoğan Antalya mitinginde konuştu: Ülkeyi biz uçurmaya devam edecek miyiz?

Erdoğan Antalya mitinginde konuştu: Ülkeyi biz uçurmaya devam edecek miyiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde, "Hükümet olarak iş başında olduğumuza göre yerel yönetimi de 31 Mart'ta bize teslim ettiğinizde evelallah ülkeyi biz uçurmaya devam edecek miyiz?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’taki yerel seçimler yaklaşırken mitinglerini sürdürüyor.

Son olarak Antalya mitinginde konuşan Erdoğan, yine ülkeyi kendisinin yönettiğini hatırlatarak, yerel yönetimlerin de kendilerine geçmesi talebini yineledi.

Erdoğan konuya ilişkin açıklamasında, “Biz de cumhurbaşkanıyla, bakanlıklarıyla, kurumlarıyla her meselesinde Antalya'nın yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu kardeşiniz cumhurbaşkanı olarak bu ülkenin başında mı? Ayrıca Cumhur İttifakı olarak Kabine inşallah bizde mi? Şimdi Cumhur İttifakı ve şu anda da hükümet olarak iş başında olduğumuza göre yerel yönetimi de 31 Mart'ta bize teslim ettiğinizde evelallah ülkeyi biz uçurmaya devam edecek miyiz? Öyleyse bu ülkeyi maalesef çöpten, çukurdan, çamurdan çıkarmayanlara bir daha teslim edemeyiz. Antalya'nın dünya şehri vasfını her alanda güçlendirme sözümüzü inşallah yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.