Erdoğan asgari ücreti açıklarken, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti açıkladı. Asgari ücret net 8500 TL oldu. Muhalefet ise açıklanan ücrete tepki gösterirken, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken paylaşımlar geldi.
2023 asgari ücret net 8500 lira olarak belirlendi. Açıklamayı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Erdoğan'ın açıklamasına muhalefetten çok sert tepkiler geldi.
Öte yandan Erdoğan asgari ücreti açıklarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken paylaşımlar geldi.
MANSUR YAVAŞ'TAN DOĞAL GAZ DESTEĞİ
Mansur Yavaş, Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz." diyerek yapılacak sosyal yardımı Başkentlilerle paylaştı.
Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz.
— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) December 22, 2022
Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.
EKREM İMAMOĞLU'NDAN UCUZ YEMEK YARDIMI
Ekrem İmamoğlu ise "Kent Lokantalarımızda 29 TL'ye sağlıklı yemek sunmaya devam ediyoruz. Yeni lokantalarımız, Ümraniye ve Üsküdar'da açıldı." duyurusunu yaparak İstanbullulara mesaj verdi.
Kent Lokantalarımızda 29 TL'ye sağlıklı yemek sunmaya devam ediyoruz. Yeni lokantalarımız, Ümraniye ve Üsküdar'da açıldı. https://t.co/rQVppF2Ay6 pic.twitter.com/D9VfuqOgyW
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) December 22, 2022