Erdoğan, 'Bay Kemal'e üzüldü

Erdoğan, 'Bay Kemal'e üzüldü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir 'Kılıçdaroğlu' açıklaması geldi. Erdoğan, "Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip, yalnızlığa ittiler" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova'da yaptığı konuşmada yine CHP'yi yine 'terör' ile suçlayarak hedef aldı.

"DEM GİBİ BÖLÜCÜ PARTİLERİN ELİNDE OYUNCAK OLMAKTIR"

"CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır" diyen Erdoğan, "Bu zihniyet 18 yıl hapse mahkum olmuş bir siyasetçiyi TBMM'ye taşımak için cezaevlerindeki terör örgüt mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar. 3-5 oy fazla oy almak için hoyratça çiğnenmedik ilke bırakmadılar" iddiasında bulundu.

"BAY KEMAL'İ GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİP YALNIZLIĞA İTEREK..."

Ayrıca konuşmasında CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da değinen Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün partisi DEM'e verdiler. ‘Gel bakalım Muharrem’ dediler, FETÖ taktikleri ile tasfiye ettiler. Bay Kemal’i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek CHP’nin başına Özgür Efendi’yi getirenlerin ilk işi bu partiyle bölücü örgütün güdümündeki partiyi DEM’lemek oldu" dedi.

"ANAN YAŞINDAKİ BİR KADINA BU ŞEKİLDE SALDIRMANIN İZAHI OLMAZ"

Erdoğan'ın açıklamalarından satış başları şöyle: 

"Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok. Ve 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz. Onun için Yalova 31 Mart'a kadar durmadan usanmadan sandıkları patlatarak tüm beldeleriyle birlikte burada bir destan yazacak.

"MİLLETİ KANDIRAN PİYASA ATATÜRKÇÜLERİ"

Bunlar parti içindeki kavgalardan fırsat buldukça millete karşı veriyorlar. Milleti kandıran piyasa Atatürkçülerinin kirli yüzü bu iş birliğiyle inkar olmayacak bir şekilde ortaya çıkmıştır. Biz ülkemizi kalkındırmanın ve geliştirmenin peşindeyiz. 31 Mart'tan sonra da bu ittifakla Meclis'te ve belediyelerde ülkeye ve millete nice güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz.