Erdoğan'a özendi sınıfta çay fırlattı!  Başına gelmeyen kalmadı...

Erdoğan'a özendi sınıfta çay fırlattı! Başına gelmeyen kalmadı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın orman yangınları sırasında ve sel bölgelerinde çay fırlatma görüntülerine özenen öğrencilere tutanak tutuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın orman yangınları sırasında ve sel bölgelerinde çay fırlatma görüntülerine özenen öğrencilere tutanak tutuldu.

Kocaeli Başiskele’de bulunan Kocaeli Anadolu Lisesinde de sınıfta demlik poşet çay dağıtan öğrencilerin okul idaresi tarafından ifadeleri alındı.

Öğrencilere “Cumhurbaşkanını alaylı bir tavırla taklit ettikleri” gerekçesiyle uyarı tutanağı tutuldu.

Tutanakta, “08.50 civarında sınıf içinde sallama çay poşetlerini arkadaşlarınıza attığınız, bu davranışla Cumhurbaşkanımızı taklit ettiğiniz, bu davranışı yaparken alaylı bir tavır sergilediğiniz, bu eylemi arkadaşlarınızla daha önceden planladığınız yaptığınız açıklamadan tespit edilmiştir” ifadeleri yer aldı. Öğrencilere, ‘Okul içerisindeki düzen ve disiplini, akademik ve sosyal başarı iklimini bozacak bu ve benzeri söz, eylem ve davranışlarınızın tekrar etmemesi, tekrarında ikinci bir uyarmaya gerek olmaksızın hakkınızda disiplin işlem yapılacağı’ maddeleri tebliğ edildi.

EMİR BAKANLIKTAN GELDİ
Evrensel'de yer alan habere göre okul müdürü Sabit Mehmet Limon, “Evet böyle bir şey yaşandı biz öğrencilerimizi uyardık, velilerimizi bilgilendirdik. Bu konuda herhangi bir yazı yazarsanız havada kalır. Bakanlık tarafından okullara gönderilen yönetmelik dolayısıyla çocuklara böyle bir uyarı yapıldı." sözleri ise dikkat çekti.