Erdoğan'dan Kılıçdaroğu'na kaset göndermesi: Kasetle geldi şimdi de...

Erdoğan'dan Kılıçdaroğu'na kaset göndermesi: Kasetle geldi şimdi de...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan yine Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Kasetle geldi şimdi de Cumhurbaşkanı adaylarında birini saf dışı bıraktı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sincan mitinginde açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle:

Sincan'a geldik. Sayı 135 bin... Sincan pazara gümbür gümbür gidiyor. Bugün Ankara bir başka güzel. Bugün başkentimiz bir başka coşkulu. Büyük Ankara mitingine adeta kaldığımız yerden devam ettik. 15 Temmuz'un kahramanı Ankara yine farkını gösterdi. Biz bu millete aşık olmayalım da ne yapalım... Biz bu millet için canımızı dişimize takmayalım da ne yapalım. Ankara vesayetcisinden darbecisine üzerimize yürüyenlere karşı yanımızda yer aldı. 


'CUMHURBAŞKANI ADAYLARINDAN BİRİNİ SAF DIŞI BIRAKTI'

Bay Bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? O da herhalde yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Bundan sonra Bay Bay Kemal'e fırıldak da diyebiliriz. 

Bu tarih insanımıza kurulan sinsi tuzakları bir kez daha bozma tarihidir. Ankaramıza tarih yazmak yakışır. Kandil'deki teröristler talimat veriyor. Bunlar ile el ele omuz omuza yürüyorlar mı? Bay Bay Kemal ve avanesini pazar günü sandıklara gömüyor muyuz? Pazar gününe kadar çok çalışmamız lazım. Pazar günü sandıklara iyi sahip çıkmamız lazım. Balkon konuşmasına hazır mıyız? Öyleyse çok çalışalım. Biz bu ülkedeki 85 milyonun tamamını seviyoruz. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz, ayrım yok. 81 vilayetimizin her karışına kazandırdığımız eser ve hizmetimizle bunun ispatını yaptık. Okul yaptık, yurt yaptık, üniversiteler açtık, hastaneler yaptık. Şehir hastaneleri ile dünyada çığır açtık. Konut, altyapı, millet bahçesi yaptık. Şehirlerimizin çehresini değiştirdik. Kendi doğal gazımızı petrolümüzü çıkardık.


'TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SINIRLARIMIZ İÇİNDE BİTİRDİK'

Terör örgütlerini sınırlarımız içinde bitirdik. Cudi'de bunları gömdük mü? Gabar'da gömdük mü? Besler Deresi'nde gömdük mü? Terör örgütünü gömmeye devam edeceğiz. Şu an terör örgütü ile yürüyen Bay Bay Kemal'e pazar günü dersini vermek gerekiyor.

Biz gece gündüz çalışırken birileri hep takoz siyaseti yapıyor. Tek parti faşizminin mirası olan darbe ile ülke yönetimine gelme alışkanlığından hiç vazgeçmedileri. İdeolojik kavgalar ile milleti birbirine düşürürken kalpleri ürpermedi. Hamd olsun sağladığımız güven ve istikrar iklimi ile ülkemizi hedeflerinden koparmadık. Alın işte Ankara belediyesi. Ne yaptı Ankara'da? Bu yol ve havalimanı bizim eserimiz. Çünkü biz eserlerimiz ile konuştuk. Bunlar ne dedi? Otobüs ücretlerini bedava yapacağız. Yaptılar mı? Traktör vereceğiz dedi, aldınız mı? İstanbul bunu söyledi, Ankara bunu söyledi, İzmir bunu söyledi geldi mi? Çünkü bunların başındaki yalancı. Hepsi birbirine bakıyor. Üzüm üzüme bakarak kararıyor. Benim milletim bunları yutmayacak. Biz şimdi şehir hastanelerimiz yaptık. Sincan'a devlet hastanesini de yaptık mı? İnsanımızın sağlığı bizim için çok çok önemlidir. Ulaşım, enerji, tarım Türkiye olarak adımları attık. Yanı başınızdan yüksek hızlı tren geçiyor mu? Geçiyor. Biz söz verdiğimiz zaman unutanlardan değiliz. Milletimiz ile birlikte gece gündüz çalışarak ekonomimizi geliştirdik.


'YANLARINA LGBT'Yİ DE ALARAK ÇIKTILAR'

Siz bakmayın meydanlarda atıp tutanlara, ne kadar desteksiz de olsa onlara bu cesareti veren ülkeyi getirdiğimiz seviyedir. Gerçi önlerine nasıl bir ufuk serersek serelim, eski Türkiye özlemlerinden vazgeçmiyorlar. Bunlar 2018 seçimlerine eski Türkiye'nin tüm hastalıklarını savunarak gitiler. Bunlar şimdi de FETÖ'cüsü, Tefecisi  yetmemiş olacak ki yanlarına LGBT'yi de alarak çıktılar. CHP, LGBT'ci mi? HDP LGBT'ci mi? Bu İYİ Parti LGBT'ci mi? AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı LGBT'yi semtine sokmaz. Güçlü aile güçlü milleti oluşturur. Biz yola böyle çıktık, böyle devam ediyoruz.