Erdoğan'dan sonra şimdi de Bahçeli: Bu kez kebapçılar bölücü ilan edildi

Erdoğan'dan sonra şimdi de Bahçeli: Bu kez kebapçılar bölücü ilan edildi

Erdoğan'ın yurt sorununu protesto eden öğrencilere terörist demesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır' sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan'ın yurt sorununu protesto eden öğrencilere terörist demesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır' sözleri sosyal medyada gündem oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ülke genelindeki gıda fiyatlarını değerlendirdi.

Bahçeli, "Yumurta, et, süt, peynir fiyatlarının artışından, vicdani olmayan zamlı ürün satışlarından samimi olarak sızlananlara hak veriyor, bir şey demiyorum. Fırsatçıların peşine gidiliyor. Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Fakat vatandaşlarımızın çabasını istismar edip, pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" ifadelerini kullandı.

"Bölücü kebapçılar" sözüyle Bahçeli'yi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.