Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında flaş açıklama!  AKP'li yönetici konuştu!

Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında flaş açıklama! AKP'li yönetici konuştu!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalar hakkında Barış Pehlivan'a konuşan AKP'li yönetici son noktayı koydu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalar hakkında Barış Pehlivan'a konuşan AKP'li yönetici son noktayı koydu.

“EN GENÇ LİDER O”
Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili Foreign Policy’de çıkan bu analizi AKP’nin önde gelen bir yöneticisine sorduğunu belirtirken aldığı "Yıllardır aynı kara propaganda yapılıyor. O yaşta böylesi bir tempoda kimse çalışamaz, ama o durmuyor.’ ‘Bunu konuşmayı zül sayarız, en genç lider o.’‘Bakın, dünya liderleri de zaman zaman uluslararası toplantılarda uykuya dalabiliyor, ne var bunda!" cevabını da okuyucularına aktardı

Pehlivan yazısının devamında Foreign Policy’nin ve AKP’li yöneticinin çıkışlarını harmanlayarak “Benim şu aşamada gördüğüm, dışarıya karşı saldırgan bir savunma halindeler. İçlerinde ise az da olsa bir sorgulama yaptıkları muhakkak. İletişim dilini değiştirmek istiyorlar. Öyle ya, sorduğumuzda ‘Cumhurbaşkanımızın rutini bu’ deseler de Erdoğan’ın basketbol oynarken görüntüsünü çekmeyi nasıl açıklayacağız? Ya agresif imajlı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un genç ekibiyle kahve içme ya da kedili fotoğraflarını yayımlamasını? İktidar her noktada yozlaştı, lideri yoruldu ve maalesef devlet de çürüdü. Bizzat onlar da zamanla bunun farkına varacaklar. Şimdi bu izlediklerimiz ise yarınki belgesellerin senaryosunu yazıyor” ifadelerinde bulundu.