Erdoğan'ın sorduğu Fatma Şahin’in ‘tam bir deli’ dediği rektör konuştu: Ben hocayım

Erdoğan mikrofonu açık unutarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin‘e rektörden memnun musun diye sormuş “Tam bir deli” cevabını almıştı. O Rektör, Prof. Dr. Arif Özaydın konuştu. Özaydın, “Ben hocayım ya.” dedi.

Erdoğan mikrofonu açık unutarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin‘e rektörden memnun musun diye sormuş “Tam bir deli” cevabını almıştı. O Rektör, Prof. Dr. Arif Özaydın konuştu. Özaydın, “Ben hocayım ya.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Aralık’taki Gaziantep ziyareti sırasında AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in tartışma yaratan sözleri ortaya çıktı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahin’e Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı sordu ve Fatma Şahin “Çok kötü, çok kötü; tam bir deli” sözleri kameralara yansıdı.

AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘deli’ dediği rektör sessizliğini Odatv’den Hazar Şahsuvar’a bozdu. Özaydın “Ben ilgilenmiyorum bunlarla ben hocayım ya. Öğretim üyeliğime hocalığıma devam edeceğim. Kim ne derse desin” ifadelerini kulladı.

ŞAHİN DE SORULDU

Rektör Özaydın’a suç örgütü lideri Sedat Peker’e yakın isimlerden Hasip Şahin ile fotoğrafları da soruldu.

Siz Hasip Şahin ile görüştünüz mü?

Tanımam ben, tanımam. Ben düzgün bir öğretim üyesiyim. Tanımam bilmem kimdir nedir.

Fotoğrafınız var ama?

Çekerler fotoğrafı, ben bilmem benim iznim yok, tanımam etmem.

Karşılıklı oturup konuşuyorsunuz?

Hayır hayır sizle de konuşuyoruz sizle de çekseler ne olur. Yani biz insanız… Tanımam, etmem… İlişkimiz olmadı ben öğretim üyesiyim, dürüstçe namusluca hizmet etmeye çalışıyoruz. İlişkim yok, yani seninle de konuştuk şimdi fotoğrafımızı çekseler ne olur? Ben tanımam etmem. Ben hocayım işimize bakacağız. Öğrenci yetiştirmeye devam edeceğiz.