Ertuğrul Özkök Ayasofya'yı sordu Bakan Koca bakın ne cevap verdi

Ertuğrul Özkök Ayasofya'yı sordu Bakan Koca bakın ne cevap verdi

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtlayan Fahrettin Koca, "Ayasofya açılışından sonra tespit edilen vaka var mı" sorusuna yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ayasofya'nın açılmasına ilişkin soruyu yanıtladı. Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtlayan Fahrettin Koca, "Ayasofya açılışından sonra tespit edilen vaka var mı" sorusuna yanıt verdi.

"TONLARCA BİLGİ VAR"

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e konuşan Koca, “Toplumun bilmesi gereken bilgiyi verme noktasında bir sorunumuz yok. Toplumun bilmesi gerek. Ama benim elimde birçok bilgi var. Tonlarca bilgi var. Bu bilgilerin bir kısmı yayın haline geliyor olacak.” dedi. 

Koca, "Orada yanlış anlaşıldım. Benim milli menfaatten kastım, vatandaşımızın sağlığından öte bir şey değil.” diye konuştu. 

"EN BÜYÜK SIÇRAMA"

"Ayasofya açılışından sonra tespit edilen vaka var mı?” sorusuna Koca, “Ayasofya’ya özel bir bildirim olmadı. Ayasofya’ya sadece İstanbul’dan değil, birçok bölgeden kişiler geldi. Ama biz esas en büyük sıçramayı bayramda yaşadık. Bayram ve sonrası bütün Türkiye’ye dağıldı.” yanıtını verdi.