Eski sevgili dehşeti! Kemal Alcu kendisiyle görüşmek istemeyen genç kadının yakın çevresine şiddet uyguluyor

Sosyal medyada yardım çağrısında bulun 'Ceren' adlı genç kadın, Kemal Alcu ile görüşmek istemediğini dile getirdikten sonra, Alcu genç kadının arkadaşlarından birini kaçırarak şiddette bulundu.

Sosyal medyada yardım çağrısında bulun 'Ceren' adlı genç kadın, Kemal Alcu ile görüşmek istemediğini dile getirdikten sonra, Alcu genç kadının arkadaşlarından birini kaçırarak şiddette bulundu.

 

Twitter'da '@ceren33691141' adlı genç kadının arkadaşının boğazına bıçak dayayarak şiddet gösterdiği görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kemal Alcu, rehin aldığı kişinin boğazına bıçak dayayarak, video çekti. Videoda Kemal Alcu, rehin alınan gence zorla “Gelmesini söyle” dedirtti. Kemal Alcu, bu olayın görüntülerini eski kız arkadaşına mesaj atarak, genç kadını tehdit etti. Bu olay üzerine genç kadın görüntüleri sosyal medyada paylaştı ve yardım istedi. Bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından ise birçok insan tepki göstererek Kemal Alcu’nun tutuklanmasını talep etti.

 

TEHDİTLER VE KÜFÜRLER SAVURUYOR


Olay yaratan görüntülerde Kemal Alcu’nun, boğazına bıçak dayayarak rehin aldığı eski sevgilisinin arkadaşına “Gelir misin” dedirttiği ve aynı zamanda tehdit ve küfürler savurduğu görüldü. Adana Seyhan Mavi Bulvar’da yaşadığı belirtilen Kemal Alcu’nun cezaevinden 1 ay önce çıktığı söyleniyor. Eski sevgilisi gelsin diye arkadaşını rehin alıp boğazına bıçak dayayan şahıstan, genç kadının daha önceden şikayetçi olduğu ve Alcu’nun ifadesinin alınıp serbest bırakıldığı da gelen iddialar arasında.

 

"DAYANAMIYORUM"

 

Twitterda olay yaratan paylaşımlar şöyle:

Yanına gitmediğim için arkadaşlarımı ailemi bu şekilde tehdit ediyor herkese şiddet uyguluyor defalarca ölümden döndüm sürekli tehditle yaşıyorum evden dışarı çıkmıyorum ve kaçarak yaşıyorum 40 50 den fazla dosyası var ve hepsi kadına şiddet darp yaralama ama cezaevinde sadece

5 ay yattı bir kadının hayatı canı bu kadar az bir süre olmamalı kendisi cezaevinden çıkalı 1 ay oldu ve şuan bu durumdayım gerekli cezayı vermelerini istiyorum ben ne Zaman öldürücem korkusuyla yaşamaktan bıktım ben henüz 21 yaşındayım yaşamam gereken çok şey var bunu böyle bir

adam bitirmesin bu videoyu yayalım çünkü gidip şikayetçi olduğum halde hala bir haber alamadım ve hala tehditle yaşıyorum bu olayda sadece ifade verip çıktı ve beni arayıp ‘noldu bak ifade verdim çıktım’ diyerek dalga geçti. Kendisi aynı zamanda ruh sağlığı bozuk bir insandır


Adı Kemal Alcu olup ama Ümit kullanıyor. Kendisinden uzaklaştırma almış olmama rağmen hala bulunduğum yere geliyor ve beni soruyor korkarak yaşamak istemiyorum.


Cezaevinde ruh sağlığı hastanesi götürülüyordu. Bana şiddet uygulamasından bıktım ve dayanamıyorum. Bana yardım edin.

 

 

ceren.pngcerenn.png