Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş dün o fotoğrafı paylaşmıştı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş dün o fotoğrafı paylaşmıştı

Ankara Çankaya’da Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt silahlı saldırıya uğradı. Ateş, saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ayrıca Ateş'in dün İYİ Partililerle paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya Kızılırmak Mahallesi'ndeki evinden çıktıkları sırada motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Korkunç saldırıda Sinan Ateş başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı Selman Bozkurt ise omzundan yaralandı.

İYİ PARTİLİLERLE FOTOĞRAFINI DÜN PAYLAŞMIŞTI

Ateş dün ülkücü camianın yakından tanıdığı ve İYİ Parti'nün kuruluş sürecinde Meral Akşener'den yana tavır alan Mahmut Korkmaz ve İbrahim Sungur ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

İşadamı İbrahim Sungur ve Mahmut Korkmaz ülkücü camianın yakından tanıdığı isimler. Mahmut Korkmaz da İbrahim Sungur da belli bir süre hapis yattılar. Mahmut Korkmaz'ın bir diğer özelliği ise Bahçelievler katliamı sanıklarından olması. 

İki isim de İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde Meral Akşener ile birlikte hareket etti ve en büyük destekçilerinden oldular. İbrahim Sungur'un oğlu Abdullah İlker Sungur geçen Nisan ayında Meral Akşener'in danışmanlığı görevine getirildi. 

İşte o fotoğraf:

oldu.jpg

DEVLET BAHÇELİ'NİN İSTEĞİ ÜZERİNE İSTİFA ETMİŞTİ

Sinan Ateş, 2 Nisan 2020'de MHP lideri Devlet Bahçeli'nin isteği ile genel başkanlık görevinden istifa ederek Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nde çalışmaya başladı.  


 

İlgili Haberler