Esnafa müjde! Erdoğan, lokanta ve kafelerin açılış tarihini açıkladı

Esnafa müjde! Erdoğan, lokanta ve kafelerin açılış tarihini açıkladı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan lokanta ve kafelerin açılış tarihi için bir konuşma gerçekleştirdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan lokanta ve kafelerin açılış tarihi için "Kabine toplantısında bunun değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Endişelerimiz var. Maalesef her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa sıkı tutulmuyor. Başarılı bir süreç var, bu başarılı süreci tekrar tersine çevirmek istemiyoruz. Gerekirse bir esneme yapılabilir." açıklamasında bulundu.


AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Lokanta ve kafelerin açılış tarihine ilişkin soruya da yanıt veren Erdoğan, “Kabine toplantısında bunun değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Endişelerimiz var. Maalesef her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa sıkı tutulmuyor. Başarılı bir süreç var, bu başarılı süreci tekrar tersine çevirmek istemiyoruz. Gerekirse bir esneme yapılabilir” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin’den gelecek aşı konusunda yaptığı açıklamada, ikinci parti aşı için onay çıktığını ve hafta sonuna kadar 10 milyon doz aşının gelmesinin beklendiğini belirtti. Erdoğan erken seçim sorusuna da bir kez daha, “Öyle bir şey söz konusu değil” diyerek “Biz muhalefetteki siyasi partiler gibi acelecilik içinde değiliz, şu andaki tablo, takvim Haziran 2023’tür. Haziran 2023’ten önce erken seçim söz konusu değildir” diyerek cevap verdi.