Ester Bulut, Çiğli'den aday adayı oldu

Ester Bulut, Çiğli'den aday adayı oldu

Ester Bulut, yaklaşan yerel seçimlerde CHP'den Çiğli’ye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde CHP'ye aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Çiğli’de Ester Bulut, belediye başkanlığı için başvurusunu yaptı.

"ÇİĞLİ'NİN HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMASI BENİM TEK SEVDAM"

Bulut adaylık sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çiğli benim sevdam yarım kalan hikayemi tamamlamaya geldim. Çiğli, İzmir’in önemli bir ilçesi… Üniversite, sanayi, ticaret, yatırım alanlarının bulunduğu ve nüfusu hızla büyüyen bir ilçe… Çiğli için yapmak istediğimiz çok şey var. Projelerimiz hazır, partim tarafından aday gösterilmem halinde seçimleri büyük bir farkla alacağıma inanıyorum. Her zaman örgütüm için örgütümle birlikte hareket etmeye, ekip birlikteliğinin önemine ve paylaşımın gerekliliğine inanarak, siyaseten yol almaya devam edeceğim ve yerel yönetimler görevinde partime sağlayacağım katkı inancı ile bu doğrultuda bana tevdi edilecek her görevi layığı ile yerine getirebileceğine inancım tamdır. Burada başlayan Çiğli hikayemi birikimlerimle ve azmimle taçlandırmak istiyorum. Çiğli’nin hak ettiği hizmeti alması benim tek sevdamdır. Çocuklarımızın güzel bir ülkede, kentte ve ilçede yaşaması için görev istiyorum"

ESTER BULUT KİMDİR?

1982 İzmir Buca doğumlu. Ziraat mühendisliği tahsilimin üzerine ağaç florası doktoralı Makedonya da tamamladı. Ayrıca Anadolu üniversitesi 4. Sınıf öğrencisidir. Siyasi hayatına 1999-2000 Buca Gençlik kollarında başlayan Bulut, 2004, 2007, 2009 yerel ve genel seçimlerinde Çiğli seçim komitesi başkanlığı görevleri yaptı. 35. Dönem olağan kurultay delegeliği yanı sıra il ve kongre delegelikleri düzenli olarak devam etmektedir. Balkanlar Türkiye temsilciliği yapmaktadır.  Alevi Bektaşi Federasyon üst kurul delegeliği, Biz varız Makedonya Göçmenleri Derneği üyeliği, Turevs Genel sekreterliği, Atlas yardımlaşma derneği üyeliği, Balkan Rumeli Göçmeleri derneği federasyonu üst kurul delegeliği görevlerinde bulunmaktadır.