Faik Öztrak o soruyu yanıtladı: Cihangir İslam CHP'de nasıl karşılandı?

Faik Öztrak o soruyu yanıtladı: Cihangir İslam CHP'de nasıl karşılandı?

KRT TV ekranlarında yayımlanan 'Şimdiki Zaman'da açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cihangir İslam'ın CHP'ye katılma sürecini değerlendirdi. Öztrak "Ülkedeki tüm insanları kucaklayan, sosyal demokrat bir partiyiz." ifadesinde bulundu.

KRT TV ekranlarında yayımlanan 'Şimdiki Zaman'da konuşan  CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cihangir İslam'ın CHP'ye katılma sürecini değerlendirdi. Öztrak "Ülkedeki tüm insanları kucaklayan, sosyal demokrat bir partiyiz." ifadesinde bulundu.

KRT TV ekranlarında yayımlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Uğur Dündar ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak oldu.

Cihangir İslam'ın CHP'ye katılması ile ilgili açıklama yapan Öztrak, "Bizim partimiz bulunduğu yer itibarıyla ülkedeki tüm insanları kucaklamaya talip bir partidir, baştan beri de bu çizgide yürümeye çalışıyoruz. Evet biz Sosyal Demokrat bir partiyiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün partisiyiz. O çizgimizde hiçbir değişiklik yok. Türkiye yavaş yavaş CHP ile ilgili karşımızdakilerin uydurduğu hurafelerin gerçek olmadığına inanıyor. Biz hiçbir insanı ayırmadan kucaklayan sosyal demokrat bir parti olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.

Cihangir Bey partimizden seçildi, 'Hak, hukuk, adalet yürüyüşü'nde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da her zaman yanındaydı. Dolayısıyla bizim Cihangir Bey'in partimize girmesi ile ilgili bir sorunumuz yok." ifadesinde bulundu.