Fatmanur Altun'dan kendilerini eleştirenlere: Bu bariz bir FETÖ projesi

Fatmanur Altun'dan kendilerini eleştirenlere: Bu bariz bir FETÖ projesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı olan eşi Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi üzerinden kendilerini eleştirenler için sert açıklamalarda bulundu.

AKP’den Numan Kurtulmuş'un sözleşmeden çıkılması talebini gündeme getirmesinin ardından, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın da bünyesinde bulunduğu KADEM, sözleşmeye destek vermişti.

Sözleşmeye destek veren KADEM’in yönetiminde bulunan Fatmanur Altun’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TÜRGEV ise sözleşmeye karşı çıkmıştı. Altun ayrıca, “Aileyi hedefe koyan ve sistematik bir cinsiyetsizleştirme projesi ile insanlığın geleceğini tehdit eden küresel lobilere karşı sesimizi yükseltelim” demişti.

Fatmanur Altun'dan yeni açıklama

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulunan Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tavırlarının net olduğunu fakat “haydi itiraf et, İstanbul Sözleşmesine iman ediyorsun” şeklinde mesajlar aldığını söyledi.

Sözleşmeye karşı olduğunu söyleyen Altun, “İstanbul Sözleşmesi üzerinden bizi LGBT destekçisi göstermek. Akıllara ziyan bir fitne. Bu bariz FETÖ projesi” açıklamasında bulundu.