Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan İsmailağa cemaatindeki "çocuk istismarı" skandalıyla ilgili paylaşım!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan İsmailağa cemaatindeki "çocuk istismarı" skandalıyla ilgili paylaşım!

Fenerbahçe ve Beşiktaş İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı liderinin 6 yaşındaki çocuğunu evlendirmesiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Türkiye'yi sallayan "çocuk istismarı" olayı ile ilgili Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da bir paylaşım geldi. İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı liderinin 6 yaşındaki çocuğunu 29 yaşındaki bir adamla imam nikahı ile evlendirmesi olayının patlak vermesine Sarı-Lacivertli ve Siyah-Beyazlı kulüp, yaptıkları Twitter paylaşımlarıyla dahil oldu.

"ÇOCUKLAR HER ŞEYİMİZ"

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda kısaca "ÇOCUKLAR her şeyimiz!" ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2022-12-08-193447.png

Fenerbahçe daha önce de sosyal ve toplumsal konularla ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Sarı Kanaryalar son olarak İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasıyla ilgili tepki gösteren bir paylaşım yapmıştı.

Beşiktaş'tan ise "Daha 6 yaşında" etiketiyle konuya dikkat çekildi.