Halk TV programcısından flaş iddia!  CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını "Ben şok yaşadım" diyerek açıkladı!

Halk TV programcısından flaş iddia! CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını "Ben şok yaşadım" diyerek açıkladı!

Son günlerde tekrar gündemden düşmeyen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı konusunda Halk TV programcısı Emin Çapa Twitter hesabı üzerinden flaş bir iddiada bulundu.

Son günlerde tekrar gündeme gelen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı konusunda Halk TV programcısı Emin Çapa Twitter hesabı üzerinden flaş bir iddiada bulundu.

"Seçmen beğenir mi? Ben duyunca ciddi bir şok yaşadım, henüz emin değilim" ifadelerini kullanan Emin Çapa "Kendisinden onay almadan adını açıklayamam" dedi.


Çapa'nın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aklındaki aday için yazdıkları şöyle:

Aslında Meral Akşener, sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ister. Bu durum kendisine tüm yetkileri kullanacak olan başbakanlık için pazarlık yapma şansı verir. Ayrıca Sn Yavaş'tan kesin emin değilim ama, sayın İmamoğlu'nun 'yetkisiz Cumhurbaşkanı' olmayı istemediğinden kesin olarak eminim.
AKŞENER ADAYI 'İDEAL' OLARAK GÖRÜYOR
İşte o yüzden Sn Kılıçdaroğlu'nun kendileriyle görüşmeye gönderdiği 'arkasında parti desteği olmayan' adayı ideal çözüm olarak görüyor. Dikkat ederseniz, 'Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Başbakan gibi yetki kullanabilir' diyor. Buradaki sorun kamuoyu bu adayı kabul eder mi?
EKREM İMAMOĞLU ADAY DEĞİL
Oradaki aday sayın İmamoğlu değil. Şu anda hiç kimsenin konuşmadığı, adı kamuoyunda bilinmeyen, tanınmayan bir aday. Partilerle ilişkisi olmadığı için 'bu adım tutar' denen bir aday var. Kendisinden onay almadan adını açıklayamam.

SEÇMEN BEĞENİR Mİ? EMİN DEĞİLİM
Ama liderlerin kafasındaki birçok girdiye yanıt veriyor. Ama o girdilerin büyük kısım halkın umurunda değil. Seçmen beğenir mi? Ben duyunca ciddi bir şok yaşadım. Henüz emin değilim.

Bu isimler gibi tanınan biri değil. Fakat henüz sadece konuşuyorlar. Yani bana söylenen bu.

İşte Çapa'nın paylaştığı o tweetler:

emin-capa-tweet.jpg