Galatasaraylı Erden Timur cemaat toplantısında iddiaları

Galatasaraylı yönetici Erden Timur'un tarikat toplantısında görüntülerinin çıktığı iddia edildi.

Eski futbol hakemi ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un tarikat toplantısında Cemalnur Sargut'un elini öptüğü videoyu izlediğini söyledi. O görüntülere Odatv ulaştı.

AHMET ÇAKAR'IN İDDİALARI

Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programda yorumculuk yapan eski futbol hakemi Ahmet Çakar, spiker Ertem Şener ile yaptığı sohbette Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un tarikat toplantısında Rıfai cemaatinin kadın lideri Cemalnur Sargut'un elini öptüğü videoyu izlediğini söyledi.

"ERDEN TİMUR BİR PROJEDİR"

Ahmet Çakar konuşmasında, "Erden Timur bir projedir. Galatasaray'ın batıya açılan kapısında şu anda ikinci adam statüsündeki Erden Timur, Cemalnur hanımefendinin tarikatında el öperken gördüm. Videosu var. Özel hayatıdır karışamam. Ama bu ülke cemaatlerden çok çekti. Son 8-10 yılda neler olduğunu herkes biliyor. Sonuçlarını görüyoruz" ifadelerini kullandı.

ERDEN TİMUR CEMAAT TOPLANTISINDA İDDİASI

OdaTV'den Uğur Can Biçer'in haberine göre, Ahmet Çakar'ın iddiasının ardından Odatv, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Cemalnur Sargut'la yan yana olduğu videoya ulaştı.

ODATV ulaşılan videonun ardından Türk mutasavvıf ve İslam Alimi olarak tanınan Kenan Rıfai’nin oluşturduğu Rıfai cemaatinin kadın lideri Cemalnur Sargut'a telefonla ulaşmaya çalıştıklarını ancak Cemalnur Sargut'un telefonları açmadığını ve mesajlara da dönüş yapmadığı belirtildi.

TARİKAT TOPLANTISI DEĞİL MEVLİT İDDİASI

Öte yandan paylaşılan görüntülerle ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda görüntünün tarikat toplantısı değil, Galatasaray Lisesi Mezunu Kenan Büyükaksoy'un mevlidi olduğu iddia edildi.