Geçinemiyorum diyen yurttaşa şükret diyen AKP'li bakın ne kadar kazanıyor

Geçinemiyorum diyen yurttaşa şükret diyen AKP'li bakın ne kadar kazanıyor

AKP'nin en çok oy aldığı bölgelerin başında gelen Sultanbeyli'de geçinemediğini söyleyen bir vatandaşa şükretmesini söyleyen AKP'li, aylık kazandığı parayı açıklayınca çevresindekilerden sert tepki gördü.

AKP'nin en çok oy aldığı bölgelerin başında gelen İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde geçinemediğini söyleyen bir vatandaşa "Allah'a hamdolsun demiyorlar. Şükretmiyorlar" diyerek tepki gösteren AKP'li başka bir vatandaş, kazandığı parayı açıklayınca çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı.

Sultanbeyli'de gerçekleşen sokak röportajında, vatandaşlara AKP'nin 18 yılı soruldu.

"DÜNYANIN DÖRDÜNCÜ BÜYÜK ÜLKESİ"

Burada iktidarın politikalarını beğenmeyelere tepki gösteren AKP'li bir vatandaş "Her zaman bunlar alışmışlar kötülemeye. Allah'a hamdolsun demiyorlar. Şükretmiyorlar. Dünya geneline bakmıyorlar. Dünya ekonomisine bakmıyorlar. Biz sıfırdan aldık bu ülkeyi dünyanın dördüncü büyük ülkesi yaptık" diye konuştu.

"SONDAN MI BAŞTAN MI?"

Bu açıklamaya, geçinemediğini dile getiren başka bir vatandaş ise "Sondan mı dördüncüyüz, baştan mı? Asgari ücret alacaksın, bin lira kira ödeyeceksin, 500 lira fatura ödeyeceksin ondan sonra da diyeceksin ki; 'Allah'a el aç.' Allah'a el açalım da o zaman hiç çalışmayalım, Allah'a yalvaralım gökten para yağsın bize" sözleriyle tepki gösterdi.

ASGARİ ÜCRETİN NEREDEYSE 3 KATI

Bu diyaloğun ardından ne kadar kazandığı sorulan AKP'li "Günlük 200 TL" yanıtını verince çevredekilerden tepki gördü.

Kalfa olduğunu söyleyen başka bir vatandaş ise "Ben bile 200 lira kazanmıyorum" diye tepki gösterdi.

(Günboyu)