Görgü tanıklarından şok ifadeler: Her gece çocukları elliyor... Markette çocukları taciz eden sapık yakalandı

Görgü tanıklarından şok ifadeler: Her gece çocukları elliyor... Markette çocukları taciz eden sapık yakalandı

Fatih'te bir markette çocuklara tacizde bulunun 44 yaşındaki sapık önce gözaltına alındı ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Görgü tanıklarının ifadeleri pes artık dedirtti.

Fatih'te bir markette çocuklara tacizde bulunun 44 yaşındaki sapık önce gözaltına alındı ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


24 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde Fatih'te bulunan bir markette yaşanan olayda iddialara göre, bir tatlıcı dükkanının sahibi A.K., yaptığı alışverişin ardından marketin kasasında sıra beklerken, o esnada arkasından geçen kız çocuğunu el ile taciz etti. A.K.'nin çocuğu taciz ettiğini fark eden kasiyer adamı uyardı. A.K. ise "Tanıdığım. Bir şey yok" diye yanıt verdi. Bunun üzerine marketten ayrılan adamın hareketlerinden market çalışanı şüphelendi. Güvenlik kameralarını incelemesi sonrası çocuğun taciz edildiğini anlayan çalışan, durumu polis ekiplerine bildirdi. 

Sokak üzerindeki diğer kameraları da inceleyen polisler, kişinin birçok çocuğu dükkanına götürdüğünü, işyerine giren çocukların daha sonra da kaçarak uzaklaştığını fark etti. Polisler, dükkana gelerek A.K'yı gözaltına aldı. Ayrıca dükkana girip çıkan bazı çocuklar da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine götürüldü.

‘Çocuğa dokunuşu, tutuşu falan çok farklı, her gece çocukları elliyor’
Sokak sakinlerinden Merve Atasoy, "Ben akşam 12-1 gibi görüyorum. Çocukları, tatlı verme bahanesi ile içeri götürüyor. Arka tarafa götürüp, tatlıyı veriyor ve gönderiyor. Her gün her gece. Bizim çocukları görünce sevmeye geliyor. Bütün mahalle şikayetçi. Biz karşı karşıya oturuyoruz. Velisinden alıyor bir de. Çocuğa dokunuşu, tutuşu falan çok farklı. Her gece çocukları elliyor" dedi.

Yaşananları fark eden market kasiyeri ise "Ben kasada müşteri alıyordum. Geldi karşı kasama geçti. Bir eşya alacaktı. O sırada çocuk geldi. Eli böyleydi ve bacağına komple bir şekilde dokundu. Biz buraya ilk başladığımızda da bize bir yanaşma çabasındaydı. Bu onun ilk yaptığı bir şey değildi. Kaç kere arkadaşımıza da yaptı. Defalarca kez uyardık. 'Ben hastayım. Köyden geldim' diyerek geçiştirdi. Hep bahane. En son bu olayda patladık" ifadelerini kullandı.