Halil Sezai'nin dövdüğü Hüseyin Meriç'in şok görüntüleri!

Halil Sezai'nin dövdüğü Hüseyin Meriç'in şok görüntüleri!

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdü. Ancak olay öncesi çekildiği iddia edilen görüntüler şoke etti.

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdü. Yüzüne çok sayıda darp alan ve kalp hastası olan Hüseyin Meriç, "Beni döverken kelime-i şehadet getirdim, 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü" diye konuştu. Halil Sezai, 2018 yılında da yemek yediği lokantada tartıştığı bir müşteriyi darp etmiş ve hakkında dava açılmıştı.

Öte yandan Hüseyin Meriç'in olaydan önce çekildiği söylenen baltalı görüntüleri sosyal medyada yayılmaya başladı. İddiaya göre Hüseyin Meriç, elide baltayla Halil Sezai'nin evinin bahçesinde bekledi. Bu duruma sinirlenen Halil Sezai'nin ise Hüseyin Meriç'i darp ettiği öne sürüldü.

Sosyal medya kullanıcılarından bir kısmı Halil Sezai'yi haklı bulurken, bir kısmı ise yaşlı adamın demans hastası olabileceğini ve elinde baltayla eve girmesinin kabul edilebilir olduğunu savundu.