Hazırlıklar tamam! Mersin, Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

Hazırlıklar tamam! Mersin, Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) büyük Mersin mitingi için hazırlıklarını tamamladı. 4 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'te Mersin'de yapılacak olan büyük miting Tevfik Gür Stadı'nın yanındaki alanda hummalı çalışmalar devam ediyor.

4 Aralık Cumartesi günü Mersin'de yapılacağı açıklanan miting alanı için kentin en büyük toplantı alanı olan Cumhuriyet Meydanı talep edilmişti. Ancak valilik bu alanın kullanılmasını uygun görmedi ve yeni bir alan belirledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Aralık’ta Mersin’de düzenleyeceği büyük miting öncesinde, Mersin ve çevre illerde geniş kapsamlı bir hazırlık yürütülüyor. Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Veli Ağbaba ve Ali Öztunç’un bizzat koordine ettiği çalışmalara bugünden itibaren milletvekilleri de katılıyor.

"HAYDİ MEYDANA"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Haydi meydana" sözleriyle başlatacağı bölgesel mitinglerin ilki 4 Aralık’ta Mersin’de düzenlenecek. CHP, TBMM’deki bütçe görüşmelerinin ardından tüm yurtta bölgesel mitinglere devam etmeyi planlıyor.

whatsapp-image-2021-12-03-at-17-35-49.jpeg

CHP Genel Merkezi, Mersin mitingine büyük önem verirken, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Veli Ağbaba ve Ali Öztunç Mersin ve çevre illerde çalışmalarına başladı. Mersin, Karaman, Niğde, Hatay, Osmaniye, Maraş ve Adana illerinde sürdürülen çalışmalara bugünden itibaren milletvekilleri de katıldı.

whatsapp-image-2021-12-03-at-17-33-47-003.jpeg