Kürşat Ayvatoğlu canlı yayında 'pudra şekeri'ni anlattı...

Kürşat Ayvatoğlu canlı yayında 'pudra şekeri'ni anlattı...

Lüks yaşamı ile dikkatleri üzerine toplayan AKP'nin büro personeli Kürşat Ayvatoğlu pudra şekerini burununa çekerken yayınlanan ve tüm Türkiye'nin gündemine oturan görüntülerini Nevşin Mengü'nün konuğu programına katılarak aklamaya çalıştı.

Ev hapsi cezası alması nedeni ile uzaktan bağlantıyla ve yandaşlar izin vermediği için mecburen Nevşin Mengü'nün programına katılan programa katılan Kürşat Ayvatoğlu Devlet büyüklerinden ve AKP'lilerden özür dileyerek ilk sözlerine başladı.

Instagram hesabını da aktif hale getirdiğini söyleyen Ayvatoğlu'nun '@kastanceworks' kullanıcı adlı hesabına girilebiliyor.

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Ayvatoğlu kendine aklamak için şunları söyledi: 

"Hamza Bey'in telefonu bana vermişliği yok, telefon titrediği ve konuşmaya zarar verdiği için masadan aldım. Çıkışta da iade ettim.

"Süleyman Soylu'nun gece gündüz vermiş olduğu bu mücadelede onun tebessümüne vesile olayım derken üzülmesine vesile olduğum için çok pişmanım, ondan çok çok özür diliyorum.

"En iyi fotoğrafları paylaşmaya, en iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz. Burada herkes en iyi yemeği yediğini, en iyi arabasını, en iyi mekana gittiğinde fotoğrafını paylaşıyor. Ben bütün genç kardeşlerimden buna çok dikkat etmelerini, hayatta bir hedefi olan insanlara çok yanlış bir şey olduğunu bizzat mağduru olarak... Madde ve sosyal medyada kendini farklı gösterme gibi bir yolda, arayışta olma içinde kimsenin olmaması gerekiyor.

"Ben yılda bir hafta tatil yapıyordum. Bir yıl vermiş olduğum mücadelenin sonunda bütün imkanlar doğrultusunda harcamalıyım diyordum.

"Ben şu an Ankara'da kirada oturuyorum. Mal varlığı noktasında da değinmek istiyorum. Kastamonu'nda 3 tane dairem vardı zaten. Bütün mal varlığımı, nakit sirkülasyonumu arabaya yatırdım, iki tane de ortağım var. Bir araçtan, aracın bütçesine imkanlarına göre değişiyor. Geçen yıl 500 bin TL'lik bir araba bu yıl zaten 1 milyon TL oldu. Burada milyon dolarlar falan konuşuluyor da öyle bir durum söz konusu değil.

"Ekonomik olarak 30 bin TL, yeri geliyor daha fazla kazandığım da oluyor. Ekonomik olarak çok fazla tatmin ediyordu. AK Parti'de temsili bir rakam vardı. Bununla alakalı çok söylemek de uygun olmuyor ama ihtiyacı olan insanlara destek olmak amacıyla, oradaki maaşımı da dışarıya çıkartıyordum.

"Ben bir adamı seviyordum, onun peşinden ilerleyip ona destek olmak istiyordum. Sayın Cumhurbaşkanımızın böyle karşısına çıkmak istemezdim.