Hezimete uğrayan Murat Kurum'dan ilk açıklama! Cumhurbaşkanı ve 17 bakan yanında yoktu

Hezimete uğrayan Murat Kurum'dan ilk açıklama! Cumhurbaşkanı ve 17 bakan yanında yoktu

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum seçim yenilgisinin ardından ilk açıklamasını yaptı.

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı aldığı mağlubiyetten sonra ilk açıklamayı yaptı:

"İSTANBULLU KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

"Büyük bir demokratik olgunlukla süreci yürüttüğümüz seçimlerimiz milletimize, ülkemize, İstanbullu kardeşlerimize hayırlı olsun diyoruz. Bu seçimde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsın, iradesini sandığa yansıtan kardeşlerimize her vatandaşımıza çok çok teşekkür ediyorum. 

Bu süreçte bize inanan, bizimle yol yürüyen, projeler ve hayallerimize inanan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Dualarını bizden esirgemeyen İstanbulluların kardeşi, evladı olarak bizleri kalbine basan hemşerilerime teşekkür ediyorum. 

90 gündür sahada birfiil teşkilatımızla, vekillerimizle, adaylarımızla, başkanlarımızla, basın mensuplarımızla birlikte vatandaşımıza gittik. Dilimiz döndüğünce eserlerimizi, hayallerimizi paylaştık. Ben, bizi her bir vatandaşımız bu süreçte samimi duygularla bağrına bastı. Tüm İstanbullu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

"MİLLETİMİZİN MESAJLARINI DEĞERLENDİRECEK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. Biz daima milletimizin huzuru, refahı için çalışan kadrolarız. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız. Ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yılda 22 yıldır olduğu gibi yine hem ülkemiz hem vatandaşımızla el ele verip zor günleri nasıl beraber atlattıysak ülkemizi yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bu çalışmayı aynı gayretle sürdüreceğiz."