İktidar yanlısı Cem Küçük de artık AKP'ye isyan etti!

İktidar yanlısı Cem Küçük de artık AKP'ye isyan etti!

AKP'yi gözü kapalı savunan gazeteci Cem Küçük de gerçekleri görerek artık isyan etti... İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, doların rekor üstüne rekor kırarak 10 liraya yükselmesi üzerine AKP'ye uyarılarda bulundu.

AKP'yi gözü kapalı savunan gazeteci Cem Küçük de gerçekleri görerek artık isyan etti. Küçük, bugünkü köşe yazısında elektrikten doğalgaza, ilaçtan kozmetiğe birçok ürünün ithal olduğunu belirterek, "Ülkemizde elektrikten doğalgaza, ilaçtan kozmetiğe kadar birçok ürün ithal. Bu da fiyatların artması anlamına geliyor. İki sene önce 4 bin TL fena bir maaş değildi. Şimdi ise iki sene öncenin 2 bin TL’si gibi" diye yazdı.

GENE FAKİRLEŞTİK

"Döviz artınca belki cari açığın kapanmasına etki ediyor ama halktaki algı başka türlü" diyen Küçük, 'Gene fakirleştik' söyleminin kulaktan kulağa yayıldığını söyledi.

ASGARİ ÜCRET 4 BİN LİRA OLMALI

Küçük, "Hükümet memurlara son iki yılda yüzde 30 ila 40 arası zam verdi. Görece memur maaşları daha iyi. Ama özel sektör maaşları iyi değil" ifadelerini kullanarak asgari ücretin en az 4 bin TL olması gerektiğini belirtti.

BÖYLE DEVAM EDERSE İŞLER ZORLAŞACAK

"Şayet döviz böyle artmaya devam ederse işler hükûmet açısından zorlaşacak" diyen Küçük, "Bu tür eleştirileri bizler gibi hükûmeti destekleyen yazarların dostane uyarısı olarak görün lütfen. Kamuoyu önünde tartışılmayan ya da dile getirilmeyen her sıkıntı ileride insanı tüketir" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler