İmamoğlu’dan soruşturma şakası: “Bak elin arkada geziyorsun, karışık yap kafalar karışsın”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, elleri arkasında yürüyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e “Bak elin arkada geziyorsun, arada bir karışık yap. Karışık olsun, kafalar karışsın" sözleriyle takıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın elini arkasına bağlayarak türbe gezmesini suç unsuru kabul ederek hakkında ön inceleme başlattığı İstanbul Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu konuyla ilgili espri yapması dikkat çekti. İmamoğlu, elleri arkasında yürüyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e “Bak elin arkada geziyorsun, arada bir karışık yap. Karışık olsun, kafalar karışsın" sözleriyle takıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte Duatepe Parkı'nda incelemelerde bulundu. Birlikte yürürken Şükrü Genç’in ellerini arkasına koyduğunu gören İmamoğlu gülümseyerek, "Bak elin arkada geziyorsun sonra” dedi. Genç ise “Allahtan Fatih'in heykelini koymamışlar buraya. Herkes burada öyle yürüyor. Biz de alışkınız” diyerek espriyi sürdürdü.

"KARIŞIK OLSUN KAFALARI KARIŞSIN"

Gülüşmelere neden olan diyalogda İmamoğlu, “Bazen böyle yap, bazen de başka türlü yap. Bazen elini arkana koy. O yüzden karışık yap. Karışık olsun kafaları karışsın. Sürekli böyle yapınca uydurma kabiliyetleri artıyor” diye konuştu.

"Bizim insanimizin geleneğidir böyle yürümek" diyen Genç’e, İmamoğlu “Karadeniz’de yokuş yukarı gidiyorsa adam böyle gider. Çocukluktan bu yana alışkanlıktır” dedi.