İmamoğlu'ndan iktidar mesajı: "Ankara'yı da teslim alacağız, iktidar değişmeden bu işler düzelmez"

İmamoğlu'ndan iktidar mesajı: "Ankara'yı da teslim alacağız, iktidar değişmeden bu işler düzelmez"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan iktidar mesajı geldi. İmamoğlu, "Ankara'yı teslim alacağız. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’de su baskınlarını sona erdirecek projenin temelini attı. 

Hükümetin, Türkiye’yi, son 20 yıldır ‘iktidar-muhalefet' ayrımıyla yönettiğine dikkat çeken İmamoğlu, "Bunun çok acı örneklerini, bizler yöneticiler olarak yaşıyoruz ama esas olan, bunun zararını milletimiz görüyor" diye konuştu.

"NE YAPACAĞIZ BİLİYOR MUSUNUZ?"

İmamoğlu, "Beylikdüzü Belediye Başkanlığım döneminde Gürpınar Stadı'nı almak istedik, 'burası Büyükşehir'in' deyip vermediler. Biz de Büyükşehir'i kazandık. Bu sefer de 'burası Milli Emlak'ın' deyip yine vermediler. Ne yapacağız biliyor musunuz? Biz, gidip Ankara'yı da teslim alacağız. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez" dedi.

"ÇOK MÜCADELE EDECEĞİZ"

Benzer trajikomik hikayelerin hâlâ devam ettiğini kaydeden İmamoğlu, "Bu aksiliklerin tamamen sona ermesi için; Büyükçekmece’de, Beylikdüzü’nde, Büyükşehir'de kazandığımız gibi, milletçe iktidarı da hep birlikte kazanacağız ve Türkiye’de her şeyin çok güzel olması için, çok mücadele edeceğiz" diye konuştu.