İskele altına sıkışan kedi kurtarıldı. İstanbul Valisi Yerlikaya: “Canları bizim için çok değerli”

İskele altını sıkışan kediyi, sahil güvenlik ekipleri kurtardı. Kedinin kurtarıldığını İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından görüntüleri “Canları bizim için çok değerli” sözleriyle paylaştı.

İskele altını sıkışan kediyi, sahil güvenlik ekipleri kurtardı. Üsküdar Beylerbeyi Sahili'nde iskelesinin altına sıkışan kedinin kurtarıldığını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından görüntüleri “Canları bizim için çok değerli” sözleriyle paylaştı.

Üsküdar Beylerbeyi Sahili'nde iskelenin altında sıkışan kediyi sahil güvenlik ekipleri kurtardı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı Twitter'dan "İstanbul'umuzun caddelerini, sokaklarını hatta evlerimizi onlarla paylaşıyoruz. Canları bizim için çok değerli. Geçmiş olsun" sözleriyle kurtarma anlarının olduğu görüntüleri paylaştı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından, "İstanbul'umuzun caddelerini, sokaklarını hatta evlerimizi onlarla paylaşıyoruz. Canları bizim için çok değerli. Geçmiş olsun. Tebrikler ve teşekkürler sahil güvenlik ekibimiz" sözleriyle kurtarma anlarının olduğu görüntüleri paylaştı.