İsmail Kahraman'ın "dindar anayasa" çıkışına Meral Akşener'den bomba yanıt! Köşeye sıkıştırdı...

İsmail Kahraman'ın "dindar anayasa" çıkışına Meral Akşener'den bomba yanıt! Köşeye sıkıştırdı...

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi İsmail Kahraman yeni anayasanın dindar bir anayasa olması gerektiğini savundu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den Kahraman'a bomba yanıt geldi.

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi İsmail Kahraman yeni anayasanın dindar bir anayasa olması gerektiğini savundu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den İsmail Kahraman'ı köşeye sıkıştıran bir yanıt geldi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sabah saatlerinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret etti. İki lider görüşmenin ardından basın açıklamasında bulundu.

Burada eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi İsmail Kahraman'ın 'Değişmez maddeler anayasaya konmamalıdır" açıklamasına sert yanıt verdi.

Akşener şunları söyledi; 

"Hep böyle oluyor. Sonuç olarak gördük ki ailesinin yarısı FETÖ’den kaçak. Dolayısıyla bu yaşlı arkadaşın evde oturup torunlarıyla ilgilenmesi ve onlara moral vermesinde büyük fayda var. Kendisini hatırlatmak için de böyle eksantrik çıkışlardan uzak durmasında büyük fayda var."

İSMAİL KAHRAMAN NE DEMİŞTİ? 

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, iktidarın anayasa çalışmalarını hatırlatarak, yeni anayasanın dindar bir anayasa olması gerektiğini savunmuş ve ''Değişmez maddeler anayasaya konmamalıdır. Milletin isteği halinde değiştirilebilir" demişti. 

İlgili Haberler