İsmail Uygur, hayatını kaybetti…Torbalı Belediye Başkanı Uygur, yoğun bakımdan çıkamadı…

İsmail Uygur, hayatını kaybetti…Torbalı Belediye Başkanı Uygur, yoğun bakımdan çıkamadı…

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ege Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Evinde çıkan yangından olumsuz etkilenen ve bir süre hastanede tedavi gören Uygur, durumunun yeniden kötüleşmesi üzerine geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Uygur’un tedavisi yoğun bakım servisinde devam etmekteydi.

Merhum Uygur için yapılacak cenaze töreninin ilerleyen saatlerde belirleneceği belirtildi.

whatsapp-image-2021-04-18-at-23-55-13.jpeg

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Uygur’a Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Başkanımızın ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalı'lı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum... 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve  sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyük.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'un hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’a Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Torbalı Belediye Başkanımız İsmail Uygur'u kaybettik. Ailesinin, sevenlerinin ve büyük CHP ailemizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır:  Yıldızlar yoldaşın olsun... Torbalı Belediye Başkanımız, yol arkadaşımız, parti emekçimiz İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Örgütümüzün başı sağ olsun. Unutmayacağız...

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Torbalı Belediye Başkanımız, dostum, yoldaşım İsmail Uygur'u kaybettik. Çok üzgünüm... Gençti, yapacak çok şeyi vardı. Torbalı için hayalleri yarıda kaldı...
Şahsına münhasır bir insandı. Yiğitti! Öfkede fırtına, sevgide denizdi... Yol yürünecek adamdı, vefalıydı. Allah gani gani rahmet eylesin. Işıklar yoldaşın olsun değerli dostum... Seni hiç unutmayacağız.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Torbalı Belediye Başkanımız, değerli abim İsmail Uygur’u maalesef kaybettik. Torbalı ve İzmir seni çok özleyecek. Genç yaşta kaybettiğimiz Başkanımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve örgütümüze baş sağlığı diliyorum. Işıklar içinde uyusun.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Torbalı Belediye Başkanımız, sevgili abim Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.  Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Torbalı’ya, hem partide aldığı görevlerle hem de belediye başkanı olarak uzun yıllar hizmet etmiş kıymetli büyüğümüz İsmail abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve örgütümüze baş sağlığı diliyorum. Seni unutmayacağız.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Torbalı Belediye Başkanı, arkadaşım İsmail Uygur’u kaybettiğimiz haberini üzülerek öğrendim. İsmail Uygur’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Torbalı halkına başsağlığı diliyorum.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Torbalı Belediye Başkanımız, değerli yoldaşımız İsmail Uygur'u bir süredir tedavi görmekte olduğu hastanede, bu akşam kaybettiğimizi büyük üzüntüyle öğrendik. İsmail başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik, çok üzgünüm. Acımız çok büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyuAğlayan surat
Seni hiç unutmayacağız... 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Torbalı Belediye Başkanımız, İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik.  Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu İsmail Başkan

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımıza Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Vefat haberini almanın üzüntüsünü yaşadığım Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR’a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini üzülerek öğrendim Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Uygur ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin ve CHP camiasının başı sağ olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: İzmir Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini üzülerek aldım. Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Uygur ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin ve CHP camiasının başı sağ olsun, Rabbim sabırlar versin.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar: İzmir Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini üzülerek aldım. Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Uygur ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Ege Ü. Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren değerli dostum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirmiş. Kendisine Allah'tan rahmet...Başta ailesi olmak üzere CHP Torbalı'ya sabır diliyorum.

whatsapp-image-2021-04-19-at-00-05-20.jpeg

52 yaşındaki Başkan Uygur, Torbalı’da 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı görevini yürütmüştü. Başkan Uygur’un amansız ölümü ailesini ve ilçe halkını üzüntüye boğdu. İsmail Uygur evli ve iki çocuk babasıydı.