İstanbul adayından Dursun Özbek'e sert tepki: "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz ama bize gelince..."

İstanbul adayından Dursun Özbek'e sert tepki: "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz ama bize gelince..."

Murat Kurum'a destek veren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in AKP’nin adayına yanağını okşatmasına çok sert tepki geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in AKP İstanbul adayı Murat Kurum’la olan samimi görüntülerine İYİ Parti’nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu’dan sert bir çıkış geldi.

AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum, ‘Üreten İstanbul Büyüyen Türkiye Programı’nda Galatasaray'ın 74 yaşındaki Başkanı Dursun Özbek'in yanaklarını sevdi. Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. 

MURAT KURUM PAYLAŞTI

Murat Kurum etkinlikten bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Kurum paylaşımında "İstanbul’a dair gündemi olmayanlara, vefası ile bu şehre sahip çıkmayanlara ayrılan sürenin sonuna geldik. Nisan gelecek dertler bitecek" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-03-115803.png

"BAŞKALARINA YANAĞINIZI OKŞATIYORSUNUZ BİZE GELİNCE..."

Fotoğrafla ilgili paylaşım yapan İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Özbek'e sert bir çıkış yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kavuncu, "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz ama bize gelince sizden randevu aldığımız gün Ankara'ya gideceğiniz tutuyor. Biz Galatasaray camiasını çok seviyoruz. Onlarla ilk fırsatta kucaklaşacağız" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-03-115818.png