İstanbul ve Ankara'da yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okullarda kar tatili var mı?

İstanbul ve Ankara'da yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okullarda kar tatili var mı?

İstanbul ve Ankara'da dün gece yağan ve bugün de yağması beklenen kar yağışı ile ilgili okulların tatil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı.

Meteoroloji, hava durumu için vatandaşlara acil uyarı yaptı. Öte yandan İstanbul ve Ankara'da yaşayan öğrenciler merakla tatil haberlerine kulak çevirdi. Peki yarın 20 Kasım 2023 Pazar günü İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi?

minnesota-snow-ap-ml-190208-hpmain-16x9-992.jpg

Meteoroloji ve AFAD yurttaşlara gerekli olmadıkça dışarı çıkılmamasına ilişkin uyarılar yaparken, öğrenciler de okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

20 KASIM 2023 OKULLAR TATİL Mİ?

Tatil haberleri için öğrenciler, valiliklerden yapılacak açıklamaya dikkat kesildi. Ara tatilden çıkmaya hazırlanan öğrenciler, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını sorguluyor.

Okulların tatil edildiğine dair ise henüz bir bilgi paylaşılmadı. Hali hazırda yapılmış resmi bir açıklama yok.

son-dakika-meteoroloji-5-ocak-hava-durumu-raporunu-yayimladi-16-il-icin-yogun-kar-yagisi-uyarisi-t77p.webp

ARA TATİL UZATILDI MI?

Öğrenciler için 13 Kasım'da başlayan ara tatil 17 Kasım'da sona erdi. 17 Kasım'ın hafta sonu ile birleşmesiyle öğrenciler daha fazla tatil yapmış oldu. Kar yağışı ile ilgili henüz bir tatil açıklaması gelmedi. Aksi bir açıklama gelmediği takdirde ise 20 Kasım 2023 Pazartesi günü okullarda ders zili çalacak.