İstanbul'da kahve baskını... 23 kişiye 73 bin 140 TL ceza kesildi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir ihbar üzerine Beyoğlu'nda yasak saatlerde açık olduğu ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı tespit edilen bir kıraathaneye baskın düzenledi. Baskında 23 kişiye 73 bin 140 TL para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir ihbar üzerine Beyoğlu'nda sokağa çıkma yasağı uygulanan günde açık olduğu ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı tespit edilen bir kıraathaneye baskın düzenledi. Baskında  23 kişiye 73 bin 140 TL para cezası kesilirken, işyeri de mühürlendi.

İstanbul Beyoğlu’nda sokağa çıkma yasağı uygulanan günde açık olduğu ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı tespit edilen bir kıraathaneye polis baskını düzenledi. İçerideki 23 kişiye 73 bin 140 TL para cezası kesilirken, işyeri de mühürlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, sokağa çıkma yasağı olan hafta sonunda koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Beyoğlu’nda bir kıraathanenin kapalı olması gereken saatte açık olduğu, içerideki kişilerin sosyal mesafeye uymadığı ve iş yerinde yasal olmayan oyun makinelerinin bulunduğu tespit edildi.

Konu ile ilgili içeride bulunan 23 kişiye 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca toplam 73 bin 140 lira para cezası uygulandı. Eğlence mekanı İlçe Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.