İstanbul'da Taksi-Martı savaşı devam ediyor! Zorba taksici, engelli TAG sürücüsünü tehdit etti

İstanbul'da taksi krizi devam ediyor. Birçok vatandaş megakentte taksi bulamamaktan şikayetçi. Bir yandan Martı TAG sürücüleri ile taksicilerin sürtüşmesi devam ediyor. Bu kez de bir taksici, engelli TAG sürücüsünü tehdit etti.

İstanbul'da bir taksici, engelli TAG sürücüsünü tehdit ederek videoya aldı. Olaya tepki gösteren Martı TAG CEO'su Oğuz Alper Öktem, "Sarıçeriler, kuldan utanmıyorsanız Allah’tan korkun" dedi.

ZORLA ÖZÜR DİLETTİ

Yaşanan olayda, bir taksici engelli TAG şoförünün yolcu almasına engel olarak tehditler savurdu. O anları kameraya almaktan çekinmeyen taksici, engelli sürücüye zorla özür diletti. 

"ALLAH'TAN KORKUN"

Olaya tepki gösteren Martı TAG CEO'su Oğuz Alper Öktem, "Onuruyla mücadele veren engelli bir TAG sürücüsüne yaşatılanları lütfen izleyin ve bu vicdansızlara cevabını siz verin. Sarıçeriler, kuldan utanmıyorsanız Allah’tan korkun" ifadelerini kullandı.

"KARDEŞİMİZİN YANINDAYIZ"

Öktem daha sonra İbrahim isimli TAG sürücüsünü ziyaret ederek "TAG sürücüsü İbrahim kardeşimin ziyaretine geldim, sohbet ettik, dertleştik. Biz 59 bin kişilik dev bir bir aileyiz, aile olmak ne gerektirirse onu yaparız. Daha önce de söylediğim gibi gücümüz yettikçe tüm imkanlarımızla kardeşimizin yanındayız." dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-28-173230.png