İstanbullulara Cumhuriyet Bayramı hediyesi!

İstanbullulara Cumhuriyet Bayramı hediyesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla vatandaşlara 28 - 29 Ekim günlerinde internet vereceğini duyurdu.

İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sağlanan İBB Wi-Fi hizmeti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sınırsız olacak. Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü sebebiyle yapılacak kutlamalar kapsamında verilecek olan internet 2 gün boyunca geçerli olacak.

TÜM İBB Wİ-Fİ NOKTALARINDA

İBB tarafından vatandaşlara 28 - 29 Ekim tarihlerinde ücretsiz olarak sunulan internete erişim tüm İBB Wi-Fi noktalarından yapılabilecek.

4 MİLYON KULLANICI

Ülkemizin en büyük ücretsiz internet ağlarından biri olan İBB Wi-Fi'nin abone sayısı yaklaşık 4 milyon oldu. Her gün 3 bin 700 yerli, 700 yabancı yeni kullanıcı kayıt oluyor. Günlük olarak 100 bin kullanıcıya hizmet veren İBB Wi-Fi'nin ortalama 7 bin 679 erişim noktası bulunuyor.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN NOKTALAR

İBB Wi-Fi'den en çok İran, İngiltere, Rusya ve Almanya vatandaşları yararlanıyor. En sık tercih edilen lokasyonların başında ise Kadıköy, Eminönü Meydanı, Sultanahmet, Taksim Atatürk Kütüphanesi, Beyoğlu İstiklal Caddesi bulunuyor.