İşte 2024 yılında Türkiye'yi bekleyen 3 tehlike senaryosu!

İşte 2024 yılında Türkiye'yi bekleyen 3 tehlike senaryosu!

2024 yılına sayılı günler kala Türkiye'yi bekleyen 3 kötü senaryoyu ünlü astrologlar duyurdu.

Ünlü astrologlar Hande Kazanova ve Aygül Aydın'ın YouTube kanalı üzerinden yaptıkları paylaşıma göre ülkemizi bekleyen 3 olumsuz durum şu şekilde:

bogaz-sis.jpg
DEPREMLER VE YENİ FAYLAR

2024’ün doğa afetlerinin başlangıç yılı olacağını belirten Astrolog Aygül Aydın, depremlere ilişkinde önemli açıklamalar yaptı. Aydın, geçen sene Kahramanmaraş’ta yaşanan depremi hatırlatarak, bu yıl da beklenmedik yerlerde depremler olabileceğini söyledi.


Aydın, “Yeni bir fayın keşfedildiği, burası kırılmıştı nasıl kırılabilir denilebilen bir yıl olabilir. Lütfen sağlam olmayan yapılar içindeyseniz önlem alın, burası bir deprem ülkesi” diyerek uyardı.

deprem3.jpg
HORTUMLAR VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Hortumlara karşı da uyaran Aydın, 2024’te hayatınızda hiç duymadığınız kadar hortum haberi duyacaksanız dedi. Aydın, Türkiye’nin ikliminin değiştiğini ve bunun olumsuz sonuçlarını görebileceğimizi belirtti. Aydın, “Bu olmaz demeyin” diyerek hortum tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

yagmur-sel.png
DOLU, FIRTINA VE SEL

Bir uyarı da Astrolog Hande Kazanova’dan geldi. Kazanova, Mart ayında olacak tutulmanın dolu fırtınalarını getirebileceğini söyledi. Kazanova, 25 Mart, 10 Nisan ve 18 Eylül tarihlerinde hava koşullarında dolu, fırtına, sel olabileceğini belirterek, bu tarihlerde tedbirli olunması gerektiğini ifade etti.