Antalya, Ankara, Adana, İstanbul, Mersin... Yurttaş AKP'ye neden kırgın?

Antalya, Ankara, Adana, İstanbul, Mersin... Yurttaş AKP'ye neden kırgın?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, parti içi yaptırdığı ankette vatandaşlara "AKP'ye neden kırgınsınız?" sorusunu yöneltti.

AKP'li Mehmet Özhaseki; Ankara, İstanbul, Adana, Antalya ve Mersin gibi büyükşehirlerde anket yaptırdı.

"AK PARTİ'YE NEDEN KIRGINSINIZ?"

Toplumun nabzını tutmak için bu anket çalışmasını yaptırdıklarını ifade eden Özhaseki, AK Parti'ye kırgınlık nedenlerini incelediklerini belirterek, "Antalya, Ankara, Adana, İstanbul ve Mersin gibi büyükşehirlerde, 'AK Parti'ye neden kırgınsınız?' diye sorduk." dedi.

SURİYELİLER VE EKONOMİ

AKP'nin yaptırdığı anket sonuçlarına göre vatandaşlar AKP'ye iki nedenden dolayı kırgın: Suriyeliler ve Ekonomi.

İstanbul'da AKP'ye kırgınlığın ilk nedeni Suriyeli sığınmacılar olurken, ikinci sırada ekonomik kriz yer aldı. Başkent Ankara'da ise birinci sırada ekonomik nedenle, ikinci sırada Suriyeliler kırgınlığın başlıca nedenleri oldu. 

KİMSE AKP'DEN VAZGEÇMEMİŞ

Özhaseki'nin iddiasına göre ankette "Ben artık AK Parti'den vazgeçtim" diyen bir kişi bile yok. Yine AKP'li Özhaseki ankette çıkan sonuca göre vatandaş sorunların çözümünü de AKP'de görüyor.

ERDOĞAN YÜZDE 50'Yİ ÇOK RAHAT GEÇİYORMUŞ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de anket sonucunu paylaşan Özhaseki, "Cumhurbaşkanımızın ismiyle yapılan anketlerde, açık ara Cumhurbaşkanımız önde. Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz." iddiasına bulundu.