İşte Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

İşte Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu oy sayım işlemleri sürerken ilk açıklamasını yaptı.

CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu oy sayım işlemleri devam ederken İstanbul İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Özgür Çelik ile kameraların karşısına çıkarak ilk açıklamasını yaptı.

"ELDE ETTİĞİMİZ VERİLER DOĞRULTUSUNDA VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜ KARŞILIĞINI GÖSTERMİŞ DURUMDA"

İmamoğlu şunları söyledi:

"Şu an itibarıyla yüzde 40'a doğru giden bir oranda veriye sahibiz. Elde ettiğimiz veriler doğrultusunda şunu söyleyebilirim ki vatandaşımızın teveccühü, bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. İyi verilerle şu an verileri takip ediyoruz. Çok güçlü bir ekibimiz var. İl Başkanlığımızda, il başkanımızın liderliğinde, aynı zamanda ciddi bir veri akışı sistemimiz sandık başlarında, okullarda, ilçe başkanlığımızda bir de tabi İstanbul Gönüllüleri vasıtasıyla. Şu an gördüğümüz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte.

İLÇE MECLİS ÜYELİĞİ VE İLÇE BAŞKANLIĞI VERİLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Dolayısıyla şu an oy tasnif işlemleri devam ediyor. Öncelik olarak İBB oyları tasnif ediliyor. Bu noktada biz ilk etapta İBB oylarını görebiliyoruz. Ancak bizim için Büyükşehir verisi kadar önemli iki döküman daha var. Bunlardan biri ilçe başkanlığı verisi bir de ilçe meclis üyeliği verisi. Bu her iki tutanak da bizim bu seçimde elde etmek istediğimiz verilerin bütüncül sonucunu oluşturmakta.

Bu bağlamda şu an biz tüm vatandaşlarımıza öncelikle oy kullanan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. "