
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun Chelsea'de konuşma yaptığı yer! Beyaz saraylar...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Londra'nın Chelsea caddesinde yaptığı konuşma olay oldu. Herkes Chelsea'deki o yeri merak etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Chelsea caddesinden paylaştığı videoda "Bakın ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım" diyerek seslendi.
"Aile ve çete" vurgusu yapan CHP lideri, kara para aklama ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.
KILIÇDAROĞLU, CHELSEA'NİN EN LÜKS YERİNDE
Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı o yer de merak konusu oldu. Peki CHP liderinin Chelsea'de konuştuğu yer ve arkasındaki beyaz evler neresi?
BANKERLERİN KIŞLASI
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da yayınladığı videoda seslendiği yer Chelsea Barracks/Belgravia. İngiliz basınında yer alan çeşitli haberlere göre Kılıçdaroğlu'nun arkasına aldığı lüks evlerde bankerler yaşıyor.
Site içerisinde 74 mülkü barındıran bölgeyi Qatari Diar 2007'de İngiltere Savunma Bakanlığından yaklaşık 1 milyar sterline satın aldı.
Qatari Diar, 2011 sonunda ise 448 konut, bir spor merkezi, satış ve sağlık merkezleri ile eğlence merkezleri kullanımları için planlama izni aldı.
LONDRA'NIN EN PAHALI YERİ
Londranın en pahalı yerlerinden olan Chelsea Barracks, adından da anlaşılacağı üzere eski bir ordu kışlasının yerinde bulunuyor.
EV DEĞİL SOSYAL TESİS
Evlerin içinin büyüklüğü ender görülecek şekilde dizayn edilmiştir.
Kimi evlerin alt katında sinema salonu, şarap mahzenleri, sauna, buhar odası ve tedavi odası dahil lüks spa tesisleri yer alıyor.