İstifayı yalanlayan Ümit Dikbayır canlı yayında İYİ Parti yönetimini topa tuttu

İstifayı yalanlayan Ümit Dikbayır canlı yayında İYİ Parti yönetimini topa tuttu

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır hakkında çıkan 'istifa edecek' iddialarına yanıt verdi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, tv100'de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

"İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Hakkında çıkan 'istifa edecek' iddialarına yanıt veren Dikbayır, "Hayır, şu anda değil. Ben bu partinin kurucusuyum. Bu partide emeğim var. Bugün çıkıyorlar edepsiz edepsiz açıklamalar yapıyorlar. Kürşad Bey çıkıp 'siyasi kalpazanlar' dedi. Bilge Yılmaz'a cevap vereceğim 'çürük elmalar' dedi. Sayın Genel Başkan'a cevap vereceğim" diyerek istifa iddialarını yalanladı.

ekran-goruntusu-2023-11-20-214942.png

"500 BİN TL İSTENDİ VERMEDİM"

Ümit Dikbayır partideki maddi konulara da değinerek, "Biz meclis açıldıktan sonra meclise gittik kısa bir süre sonra milletvekillerinden para istendi. ‘Biz partiye bina alacağız, kampanya yapacağız’ denseydi kimin ne durumu varsa verirdi." dedi.

Gazeteci Deniz Gürel, "Sizden de para istendi mi?" diye sorunca Dikbayır, "Evet 500 bin TL istendi, vermedim. 'Partinin parası yok' diye istendi. Ben olduğunu biliyorum." yanıtını verdi.