İYİ Parti, CHP'nin teklifini reddetti! Kürşad Zorlu'dan ilk açıklama: "İYİ Parti seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldı"

İYİ Parti, CHP'nin teklifini reddetti! Kürşad Zorlu'dan ilk açıklama: "İYİ Parti seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldı"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin yerel seçimlere tek başına girme kararına ilişkin açıklama yaptı.

İYİ Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin 'işbirliği' teklifini görüştü. İYİ Parti GİK'te yerel seçimlere tek başına girme kararı alındı.

"İYİ PARTİ, 100 YIL ÖNCEKİ İNAÇ VE RUHLA YENİ BİR AYDINLIĞI MÜJDELEYECEK"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bu kararın ardından açıklamada bulunarak şunları söyledi:

"İYİ Parti, milletimizin kutuplaştırıldığı böylesine bir dönemde kendisine çıkış yolu aradığı zamanda Türk avazı, umut çığlığı olarak kurulup bugünlere gelmiştir. İYİ Partiyi aziz Türk milleti kurmuştur. İYİ Partimi milli kimlikten yoksun bir politikayla Türk devletini Türksüzleştirmek siyasetini güdenlere karşı tertemiz Türk evlatlarının sesi olmuştur. Cumhuriyet ve demokrasi, adalet çığlığı kulakları sağır ederken, bu sesi duymazdan gelenler bilsinler, İYİ Parti, Cumhuriyetin yeni yüzyılında, 100 yıl önceki inanç ve ruhla yeni bir aydınlığı müjdeleyecektir.

"İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNDE ROTAMIZIN YENİDEN BELİRLENMESİ ANLAMINI TAŞIYACAK"

Yerel seçimler Türk milletinin bu kötü gidişata yol açanlara mesajını vereceği bir seçim olacağı gibi İYİ Parti açısından iktidar yürüyüşünde rotamızın yeniden belirlenmesi anlamını taşıyacaktır. O rota milletimizin ta kendisidir.

"İYİ PARTİMİZ SEÇİMLERE HÜR VE MÜSTAKİL OLARAK GİRME KARARI ALDI"

Yapılan oylama neticesinde Genel İdare Kurulumuz, 2024 yerel seçimlerine İYİ Partimizin hür ve müstakil olarak girme kararını almıştır.

Unutulmamalıdır ki zafere giden yolda her yol mübah anlayışına bir karşı duruştur, cesurlar hareketi. Kimsenin bir şüphesi olmasın. Ülkemizi karanlığa sürükleyen muktedir siyasi anlayışın karşısında durmaya ve fakat milli mukaddesatımıza milletimizin üçüncü bir yola, alternatif çağrısına da sahip çıkarak yol yürümeye devam edeceğiz. İYİ Parti olarak 2024 seçimlerine hür ve müstakil olarak, özü başımıza gideceğiz ve seçmenimizin karşısına en doğru adaylarla çıkarak, iyi belediyecilik parolasıyla milletimize hizmet etme sorumluluğumuzu onlarla paylaşacağız."