İYİ Parti'de 'Mansur Yavaş' istifası! İstanbul'daki istifa dalgası Ankara'ya da sıçradı

İYİ Parti'de 'Mansur Yavaş' istifası! İstanbul'daki istifa dalgası Ankara'ya da sıçradı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, partisinden istifa ederek, "Mansur Yavaş için mücadele edeceğim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yakınlığı ile bilinen ABB İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde CHP ile işbirliği teklifini reddetmesinin ardından Akşener'in partisinde istifa depremi yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Ankara’da Mansur Yavaş’a yakınlığı ile bilinen ABB İYİ Parti Meclis Üyesi Atilla Çelik de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

'MANSUR YAVAŞ'IN YANINDAYIM' MESAJI VEREN ATİLA ÇELİK İSTİFA ETTİ

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ankara’ya ve hemşehrilerime karşı duyduğum sorumluluk duygusu nedeniyle; iyi niyet, özveri ve gururla sürdürdüğüm İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum” dedi.

"MANSUR YAVAŞ'I HEDEF ALANLARLA..."

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Meral Akşener başta olmak üzere İYİ Partili tüm yöneticilerin bu başarı ve güzellikleri takdir edip, Mansur Yavaş’a her seferinde teşekkür ettiğine defalarca kez şahit oldum. Bu gözlemlerim ve aldığımız olumlu tepkiler, Allah rızası ve Türk milletine hizmet gayesiyle yaptığım görevi şevkle yapmama vesile oldu.

İYİ Parti’yi ve dava arkadaşlarımı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım.

Bir süredir çeşitli çevrelerin etki ve yönlendirmesi sonucu Mansur Yavaş’ın şahsına yönelik ağır ve haksız bir kampanya başlatıldığını görüyorum. İlkeli ve samimi bir siyaset anlayışı, Cumhurbaşkanlığına layık görülen Mansur Yavaş’ı hedef alanlarla aynı safta yer almayı değil Ankara’nın tekrar kazanılması için inançla çalışmayı gerektirirdi. Bu görüşümüzü defalarca partimizin yetkili makamlarına iletmemize rağmen kabul görmedi.

"MANSUR YAVAŞ'IN SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKMASI İÇİN MÜCADLE EDECEĞİM"

2019 seçimlerinde olduğu gibi Türk milliyetçisi ve Ankara sevdalısı Mansur Yavaş’ın 2024 seçimlerden de zaferle çıkması için inançla mücadele edeceğim.

Başkentimiz Ankara’ya ve hemşehrilerime karşı duyduğum sorumluluk duygusu nedeniyle; iyi niyet, özveri ve gururla sürdürdüğüm İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum."

ekran-goruntusu-2023-12-21-185230.pngekran-goruntusu-2023-12-21-185232.png