İYİ Parti'de neler oluyor? Koray Aydıncı'lar Akşener'e muhtıra mı verdi?

İYİ Parti'de neler oluyor? Koray Aydıncı'lar Akşener'e muhtıra mı verdi?

İYİ Parti’de Koray Aydın yanlılarının Meral Akşener'e baş kaldırdığı öne sürülerek ilginç bir bildiri metni, çeşitli sosyal medya hesaplarından yayımlandı. O iddiayı Yurt gazetesine konuşan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz yalanladı.

İYİ Parti’deki ülkücü kökenli isimlerin rahatsız olduğu öne sürüldü. Buna bağlı olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın il ve ilçe başkanlıklarına ülkücü isimleri getirmeye yönelik girişimlerde bulunduğu ve bu durumun partide kafa karışıklığına yol açtığı iddia edildi.

İYİ Parti’nin ülkücü kökenli isimlerinin ise bir bildiri yayınlayarak Koray Aydın’ın dışlanmasına ve ülkücülerin aktif görevlerden el çektirilmesine isyan ettiği öne sürüldü.

İşte Koray Aydın taraftarları tarafından yazıldığı iddia edilen muhtıra gibi o bildiri!

4b42ae2d-30f4-437f-a602-6e011b33513d.jpeg

MUHTIRA GİBİ YAZI CANLI YAYINDA OKUNDU

Aydın yanlıları olduğu öne sürülen kişilerce yazıldığı iddia edilen muhtıra gibi metin ise Cadde TV canlı yayınında böyle okundu:

ALTILI MASA'YI DAĞITMAK İÇİN BİR TEZGÂH MI?

Kimi sosyal medya kullanıcıları ise gördükleri metnin iktidar yanlıları tarafından altılı masayı dağıtmak için hazırlamış olabileceği iddiasını öne sürdü.

"İMZASIZ, KAYNAĞI OLMAYAN, NİFAK AMAÇLI BİR YAZI"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yayımlanan yazıya dair Yurt Gazetesi'ne konuştu:

"İmzasız, hiçbir gerçekliği olmayan bir şey. Koray Aydın, Siyasi İşler Başkanı abimiz, hepimizin özel hukuku var. Kaynağı belli olmayan, altında imza olmayan, nifak sokma amaçlı bir yazı. Partiye bir algı operasyonu. Whatsapp'tan gönderilmiş, gönderen kişiyle ilgili suç duyurusunda bulunuldu."