İYİ Parti'den AKP'ye dinozorları yok eden meteor gibi video!

İYİ Parti Gençlik Kolları, AKP'ye dinozor göndermesinde bulunan bir video paylaşımı yaptı. Paylaşılan video sosyal medyada viral oldu.

İYİ Parti Gençlik Kolları, Ankara'nın görevden alınan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan ve 801 milyona mal olan Ankapark ile ilgili dikkat çeken bir video paylaşımında bulundu.

"DİNOZORLAR MİLYARLARCA DOLAR ÖNCE YENİDEN ORTAYA ÇIKTI"

Ankapark'ta çürümeye terk edilen milyon dolarlık dinozorlara gönderme yapılan videoda, "Dinozorlar bundan milyarlarca yıl, pardon milyarlarca dolar önce yeniden ortaya çıktılar" ifadeleri yer aldı.

"İSRAF VE YOLSUZLUK"

İYİ Parti'nin videosunda, "Ankapark, Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış israfın ve yolsuzluğun hepimizin gördüğü hali... Ama hiç merak etmeyin. Türkiye'nin kaynaklarının yalnızca Türk milleti için kullanılacağı günlere çok az kaldı!" denildi. 

"MELİH GÖKÇEK'İN GEÇMİŞİNE GİTMEK LAZIM"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sözleriyle biten videoda Akşener, "Niye böyle bir dinozor merakı vardır, onu anlayamadım." derken; Yavaş'ın, Gökçek'i kastederek "Geçmişine gitmek lazım efendim." dediği konuşma yer alıyor.