İYİ Parti'den İmamoğlu'nu hayal kırıklığına uğratacak cevap

İYİ Parti'den İmamoğlu'nu hayal kırıklığına uğratacak cevap

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Son ana kadar her türlü ittifak kurulabilir inancını tekrar dile getiriyorum” açıklamasıyla ilgili konuştu.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısından sonra partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. 

"BU KONU BİZİM İÇİN NİHAYETE ERMİŞ BİR KONUDUR"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel’in kendisini ziyareti sırasında yaptığı "Son ana kadar her türlü ittifak kurulabilir inancını tekrar dile getiriyorum" açıklamasının Başkanlık Divanı toplantısında gündeme gelip gelmediği sorusu üzerine Zorlu, "Böyle bir değerlendirmemiz olmadı. Böyle bir iletişim de yok. Bu konu bizim için nihayete ermiş bir konudur. Çalışmalarımızı çok ciddi bir şekilde olabildiğince hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Adaylarımızı önümüzdeki günlerde peş peşe açıklamaya devam edeceğiz" yanıtını verdi.

ADAYLAR AÇIKLANMAYA DEVAM EDECEK

İYİ Partili Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimler öncesi ziyaretlerine ilişkin "Genel Başkanımız perşembe günü Düzce'de olacak ve belediye başkan adayımızı açıklayacak. 21 Ekim'deki kutlama programının ardından diğer illerdeki adaylarımızı açıklamaya devam edeceğiz" dedi.