
İYİ Parti'den Sinan Ateş açıklaması! Akşener neden sessiz?
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin konuştu.
İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, bugün partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı yaptı.
Zorlu, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin sorulan soruya yanıt vererek şöyle dedi:
"VİCDAN SUSARSA ORADA İNSANLIK BİTMİŞTİR"
"İnsan vicdanıyla yaşar, vicdan susarsa orada insanlık bitmiştir, sanıyorum en mükemmel adalet de vicdandır. Bu konuda İYİ Parti olarak en büyük temennimiz adaletin yerini bulması ve sağlanmasıdır."
"BASİT SALDIRI, BİR KAYIP OLARAK DEĞEPRKENDİREN YAKLAŞIMLARI REDDEDİYORUZ"
"Bu hain saldırıyı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bunun ötesinde de bunu bir basit saldırı, bir kayıp olarak değerlendiren yaklaşımları da reddediyoruz. Ankara’da Türkiye’nin başkentinde bırakın siyasi görevlerini, genç bir akademisyen bir suikasta kurban gitti."
"KATİLLERİ VE VARSA ARDINDAKİ GÜÇLERİN ORTAYA ÇIKARILMASI GEREKİR"
"Derhal devletimiz tarafından sorumluların, katillerin ve varsa ardındaki güçlerin ortaya çıkarılması gerekir. Böylesine önemli bir konunun siyasete malzeme olmaması için önemli bir çaba sarf ettik."
"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
"Bu menfur saldırının hemen ardından sayın genel başkanız merhumun kederli ailesiyle görüştüler, konuyu birebir her aşamasıyla takip etmektedir. Biz de parti olarak takipçisi olacağız."