İzmir'in ardından İYİ Parti'den bir çıkış daha!  O ilin adayı da belli oldu!

İzmir'in ardından İYİ Parti'den bir çıkış daha! O ilin adayı da belli oldu!

Yerel seçimlerde gözler İYİ Parti'ye çevrilmişken İzmir adayının Ümit Özlale olmasının ardından Antalya için flaş bir iddia geldi...

Halk TV yorumcusu Barış Pehlivan İYİ Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı adayı için flaş bir iddiada bulundu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale ismini resmen açıklamasının ardından Halk TV yorumcusu Barış Pehlivan'dan flaş bir iddia geldi.

Bu akşam Halk TV’de ekrana gelen Söz Sende programının konuğu Barış Terkoğlu, İYİ Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının ismine ilişkin kulis bilgisini paylaştı.

Gazeteci Barış Terkoğlu Halk TV canlı yayınında İYİ Partinin oy oranlarına ve yerel seçim potansiyeline değindi. Terkoğlu, İYİ Parti kulislerinde konuşulan bir kulis bilgisine de yayında aktardı.

İYİ PARTİ’NİN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ADAYINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Barış Terkoğlu açıklamalarında "İYİ Parti kulislerinde konuşulan bilgilere göre; Antalya'da Nesrin Ünal İYİ Parti'nin Adayı olarak açıklanacak. Antalya Millet İttifakı'nın önde olduğu bir yer. İlerleyen günlerde İYİ Parti'nin Antalya Belediye Başkanlığına Aday ismin Nesrin Ünal olduğu da Akşener tarafından açıklanacaktır." dedi.